Haemme nyt!

Lippukunnassa on monenlaisia pestejä, joissa tarvitaan aktiivisia nuoria ja aikuisia. Olemme keränneet tälle sivulle tiedot niistä tehtävistä, joihin kaipaamme eniten apuja. Näiden lisäksi apuja kaivataan myös pienemmissä tehtävissä, kuten erilaisissa talkoissa, retkillä ja leireillä.


Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä.

Kaikkiin tehtäviin eli pesteihin on tarjolla koulutusta Hämeen Partiopiirin, Suomen Partiolaisten tai lippukunnan toimesta. Koulutuksia järjestetään erilaisissa muodoissa, muun muassa etäkoulutuksina. Lippukunta maksaa kaikki pesteissä toimivien jäsenten koulutuksen.

Lisätietoa pesteistä voi kysyä ohjelmajohtaja Veera Viilomaalta: 044 3180 291 tai

veera.viilomaa(at)gmail.com

Apujohtajia sudenpentulaumaan ja seikkailijavartioon

Kiinnostaako johtajatehtävät, mutta oma ryhmää ei ole mahdollista ottaa? Siinä tapauksessa hyvä mahdollisuus on toimia apujohtajana tai johtajakaverina ryhmän varsinaiselle johtajalle. Osallistua voit oman aikataulun ja mahdollisuuksiesi mukaan. Pesti voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Sudenpentulauma Pikkuoravat sekä seikkailijavartiot Liito-oravat ja Mursut ottavat mielellään sinut avuksi.

Myös partiolaisten vanhemmat ovat erittäin tervetulleita avuksi laumailtoihin!

Kiinnostuitko? Ilmianna itsesi tai kaverisi ohjelmajohtaja Veeralle.

Akela - sudenpentujohtaja syksyksi 2024

Akela on sudenpentulauman johtaja. Ryhmän toiminnan suunnittelu ja toteutus sekä sudenpentujen turvallisuus toiminnan aikana ovat akelan vastuulla. Akelan tehtävänä on järjestää lauman toiminta partio-ohjelman mukaisesti, varmistaa partiomenetelmän toteutuminen sekä sudenpentujen kasvatustavoitteiden saavuttaminen. Aikuinen vastaa siis käytännön toiminnasta ja järjestelyistä, mutta hän toimii myös yhtenä kasvattajana sudenpentujen elämässä antaen eväitä muun muassa ryhmätyö- ja partiotaitoihin.

Laumanjohtajana voi toimia yksin, kaksin tai useammankin henkilön kanssa. Tällöin tehtäviä ja vastuita voi helposti jakaa ja viikoittaisten kokousten vetovastuun voi jakaa.

Lisää sudenpennuista ja akelan tehtävistä voit lukea täältä.

Kiinnostuitko? Ilmianna itsesi tai kaverisi ohjelmajohtaja Veeralle

Liity Joukkoomme Aikuisten Partioryhmän Vetäjäksi!

Hei seikkailunhaluinen ja partiosta innostunut!

Oletko valmis astumaan seikkailujen maailmaan aikuisten partioryhmämme vetäjänä? Etsimme joukkoomme iloista ja innostunutta vetäjää, joka haluaa jakaa tietonsa ja taitonsa aikuisille partiokansalaisille.

Tehtävänäsi on ohjata ryhmäämme kohti uusia seikkailuja ja unohtumattomia kokemuksia, samalla kun edistämme yhteisöllisyyttä ja partiotaitojen oppimista. Voit odottaa pääseväsi suunnittelemaan ja toteuttamaan retkiä, leirejä, koulutustapahtumia ja paljon muuta yhdessä innostuneen partioryhmämme kanssa. Meidän kanssa ei tarvitse tehdä yksin, vaan kannamme jokainen oman kortemme kekoon.

Mitä Toivomme Sinulta:

  • Kykyä innostaa ja motivoida aikuisia partiotoiminnan pariin.
  • Hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja.
  • Halua oppia uutta ja kehittyä partioharrastuksen parissa.
  • Mahdollisuutta osallistua säännöllisiin kokouksiin ja tapahtumiin.

Mitä Tarjoamme Sinulle:

  • Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa unohtumattomia hetkiä ja ystävyyssuhteita.
  • Tilaisuuden kehittää omia johtamis- ja organisointitaitoja.
  • Tukea ja koulutusta partioliikkeen ammattitaitoisilta toimijoilta.
  • Mahdollisuuden osallistua retkiin ja leireille, joista saat ainutlaatuisia kokemuksia ja muistoja.

Jos tunnet piston sydämessäsi ja haluat olla osa aktiivista ja innostunutta partioryhmäämme, ilmianna itsesi ohjelmajohtaja Veeralle.

Liity joukkoomme ja löydä uusia seikkailuja aikuisenakin! Yhdessä luomme ikimuistoisia hetkiä ja rakennamme vahvaa partioperinnettä.